Mad ud af huset


BUFFET

01 BUFFET – 139 KR.

  • Røget laks med grønne asparges og rødløg
  • Små skåle med tunmousse og rejer
  • Oksehøjreb, glaseret skinke eller lammekølle
  • Flødekartofler eller ristede kartofler
  • Salat, dressing og hjemmebagt brød
  • Tilkøb af whiskysauce 10 kr.
  • Brie med frisk frugt eller blomme/rabarber trifli

02 BUFFET – 149 KR.

3 tapas skåle med (kan også anrettes på fade):

  • Marineret krebs med dild
  • Parmaskinke med skimmelost
  • Røget laks med rygeostcreme
  • Oksehøjreb, lammekølle og flødekartofler
  • Salat, pastasalat og dressing (Tilkøb af sauce 10 kr.)
  • Hjemmebagt brød
  • Brie med frisk frugt eller bagt farin æblekage med creme fraiche

03 BUFFET – 139 KR.

  • Dampet kold torsk med æble/mango kompot og sorte sesamfrø
  • Landskinke med melon og squash
  • Porretærte, marineret kalkunbryst og oksehøjreb
  • Flødekartofler eller ristede kartofler
  • Hjemmebagt brød
  • Tilkøb af sauce 10 kr.
  • 2 slags ost med frisk frugt eller chokoladekage med frugt
  • Tilkøb af frugtsalat 10 kr.

04 BUFFET – 149 KR.

  • Tun, rødløg og rejer på bladsalat
  • Kold ovnbagt laks med rødepestro?, squash og sorte sesamfrø
  • Grønne asparges
  • Oksehøjreb, marineret kalkunbryst og/eller glaseret skinke
  • Flødekartofler eller bagte kartofler
  • Græsk salat, pastasalat og dressing
  • Hjemmebagt brød
  • 2 slags ost med frisk frugt eller hjemmelavet is med frisk frugt


05 BUFFET – 149 KR.

  • Røget hellefisk med rødløg, grønne asparges og squash
  • Røget landskinke med melon
  • Oksehøjreb, lammekølle og eller marineret kalkunbryst
  • Flødekartofler eller ristede kartofler
  • Tilkøb af sauce 10 kr.
  • Salat og broccoli salat 
  • Hjemmebagt brød
  • Valnødde Chokoladekage med frugt eller 2 slags ost med frisk frugt (Tilkøb af frugtsalat 10 kr.)

06 BUFFET – 135 KR.

  • Tapas skåle med røget hellefisk, rødløg og asparges
  • Tapas skåle med tun og rejer på bladsalat
  • Marineret kyllingebryst i porre/bacon sauce, glaseret skinke og/eller porretærte
  • Ristede kartofler eller flødekartofler
  • Salat, bulgur salat og dressing
  • Hjemmebagt brød
  • Chokoladekage med frisk frugt og creme fraiche eller ost med frisk frugt

07 BUFFET – 129 KR.

  • Røget skinke med asparges og rødløg på bladsalat
  • Chilli/vanille stegt skinke eller/og kyllingebryst i whiskysauce
  • Ristede kartofler, salat og dressing
  • Bagt æblekage med creme fraiche
  • Tilkøb af is 10 kr.

08 BUFFET – 149 KR.

  • Tunmousse med rejer på bladsalat
  • Røget laks med rødløg, grønne asparges og sorte sesamfrø
  • Oksehøjreb og marineret kyllingebryst i porre/bacon sauce
  • Pandekager med fyld 
  • Ristede kartofler eller flødekartofler 
  • Salat, tzatziki, broccoli salat og dressing
  • Hjemmebagt brød
  • Valnødde chokoladekage med frisk frugt eller hindbær trifli

09 BUFFET – 159 KR.

  • Hvidløgsmarineret store rejer på bladsalat med grønne asparges og squash
  • Kyllingebryst på bladsalat med bacon, ananas og nødder
  • Bagt laks i hvidvinssauce
  • Marineret stegte kalvekoteletter
  • Ristede squash, ristede kartofler
  • Tilkøb af whiskysauce 10 kr. 
  • Salat og tzatziki 
  • Pæretærte med creme fraiche eller lun æblekage

10 BUFFET – 159 KR.

  • Bruschetta med rygeostcreme 
  • Bruschetta med svampe og fennikel
  • Kold oksehøjreb med pesto på bladsalat 
  • Kold ovnbagt laks med rødbedepesto
  • Kyllingebryst i gorgonzolasauce
  • Kalvefilet
  • Ristede kartofler, salat, dressing og hvedesalat 
  • Hjemmebagt brød
  • Rabarbertrifli

MENUER


01 MENU – 139 KR.

  • Kold ovnbagt laks med rejer på bladsalat
  • Hjemmebagt madbrød og dressing
  • Kalvekam med flødesauce, ristede grøntsager og kartofler
  • Hjemmelavet is med frisk frugt

02 MENU – 139 KR.

  • Rejecocktail med dressing
  • Hjemmebagt brød
  • Oksehøjreb med whiskysauce og ristede grøntsager
  • Flødekartofler eller ristede kartofler
  • Hjemmelavet is med frisk frugt

03 MENU – 175 KR.

  • Fisketerrine med rejer, rødløg og grønne asparges på bladsalat med dressing og hjemmebagt brød
  • Oksemørbrad med whiskey sauce, ærter med rødløg og bacon, bagte kartofler, grillet tomat og porre gratin
  • Rabarbertrifli eller hjemmelavet is med frisk frugt

04 MENU – 145 KR.

  • Tun cocktail med krebs, dressing og hjemmebagt brød
  • Kalvefilet med fløde porre sauce og ristede grøntsager
  • Bagt æblekage med is

05 MENU – 149 KR.

  • 3 tapas skåle med tigerrejer og ovnbagt laks
  • Røget hellefisk med dressing og hjemmebagt brød
  • Chilli/vanille langtidsstegt skinke med rødvinssauce
  • Bønner med rødløg, bagte kartofler eller flødekartofler
  • Hjemmelavet is med pære og chokoladesauce

06 MENU – 130 KR.

  • Røget laks med rejer, rødløg og grønne asparges på bladsalat med dressing og hjemmebagt brød
  • Marineret stegt kalkunbryst med salat
  • Rødvinssauce og bagte kartofler
  • Hjemmebagt æblekage med is

07 MENU – 149 KR.

  • Ørred med lakseroser, fennikel, grønne asparges, rødløg, dressing og hjemmebagt brød
  • Marineret kalvefilet med rødvinssauce og ristede grøntsager
  • Valnødde chokoladekage med frisk frugt og is

08 MENU – 175 KR.

  • Fiskefad med fisketerrine, hellefisk roser, tigerrejer, grønne asparges, squash og fennikel eller kold torsk med rødløg og mango/æble kompot
  • Sorte sesamfrø på bladsalat, dressing og hjemmebagt brød
  • Pesto marineret steg og oksefilet med rodfrugter
  • Porregratin, rødvinssauce eller whiskysauce dampe
  • Rabarber/æblekage med marcipan, nødder og is  

Egenkontrol

Find egenkontrol på
følgende link:

Egenkontrol

Kontakt

  • Tlf: 61 99 25 58
  • Madexperten@gmail.com

Adresse

Storegade 26
Tarm, 6880

%d bloggers like this: