BUFFET
01 BUFFET – 139 KR.
- Røget laks med grønne asparges og rødløg
- Små skåle med tunmousse og rejer
- Oksehøjreb, glaseret skinke eller lammekølle
- Flødekartofler eller ristede kartofler
- Salat, dressing og hjemmebagt brød
- Tilkøb af whiskysauce 10 kr.
- Brie med frisk frugt eller blomme/rabarber trifli
02 BUFFET – 149 KR.
3 tapas skåle med (kan også anrettes på fade):
- Marineret krebs med dild
- Parmaskinke med skimmelost
- Røget laks med rygeostcreme
- Oksehøjreb, lammekølle og flødekartofler
- Salat, pastasalat og dressing (Tilkøb af sauce 10 kr.)
- Hjemmebagt brød
- Brie med frisk frugt eller bagt farin æblekage med creme fraiche
03 BUFFET – 139 KR.
- Dampet kold torsk med æble/mango kompot og sorte sesamfrø
- Landskinke med melon og squash
- Porretærte, marineret kalkunbryst og oksehøjreb
- Flødekartofler eller ristede kartofler
- Hjemmebagt brød
- Tilkøb af sauce 10 kr.
- 2 slags ost med frisk frugt eller chokoladekage med frugt
- Tilkøb af frugtsalat 10 kr.
04 BUFFET – 149 KR.
- Tun, rødløg og rejer på bladsalat
- Kold ovnbagt laks med rødepestro?, squash og sorte sesamfrø
- Grønne asparges
- Oksehøjreb, marineret kalkunbryst og/eller glaseret skinke
- Flødekartofler eller bagte kartofler
- Græsk salat, pastasalat og dressing
- Hjemmebagt brød
- 2 slags ost med frisk frugt eller hjemmelavet is med frisk frugt
05 BUFFET – 149 KR.
- Røget hellefisk med rødløg, grønne asparges og squash
- Røget landskinke med melon
- Oksehøjreb, lammekølle og eller marineret kalkunbryst
- Flødekartofler eller ristede kartofler
- Tilkøb af sauce 10 kr.
- Salat og broccoli salat
- Hjemmebagt brød
- Valnødde Chokoladekage med frugt eller 2 slags ost med frisk frugt (Tilkøb af frugtsalat 10 kr.)
06 BUFFET – 135 KR.
- Tapas skåle med røget hellefisk, rødløg og asparges
- Tapas skåle med tun og rejer på bladsalat
- Marineret kyllingebryst i porre/bacon sauce, glaseret skinke og/eller porretærte
- Ristede kartofler eller flødekartofler
- Salat, bulgur salat og dressing
- Hjemmebagt brød
- Chokoladekage med frisk frugt og creme fraiche eller ost med frisk frugt
07 BUFFET – 129 KR.
- Røget skinke med asparges og rødløg på bladsalat
- Chilli/vanille stegt skinke eller/og kyllingebryst i whiskysauce
- Ristede kartofler, salat og dressing
- Bagt æblekage med creme fraiche
- Tilkøb af is 10 kr.
08 BUFFET – 149 KR.
- Tunmousse med rejer på bladsalat
- Røget laks med rødløg, grønne asparges og sorte sesamfrø
- Oksehøjreb og marineret kyllingebryst i porre/bacon sauce
- Pandekager med fyld
- Ristede kartofler eller flødekartofler
- Salat, tzatziki, broccoli salat og dressing
- Hjemmebagt brød
- Valnødde chokoladekage med frisk frugt eller hindbær trifli
09 BUFFET – 159 KR.
- Hvidløgsmarineret store rejer på bladsalat med grønne asparges og squash
- Kyllingebryst på bladsalat med bacon, ananas og nødder
- Bagt laks i hvidvinssauce
- Marineret stegte kalvekoteletter
- Ristede squash, ristede kartofler
- Tilkøb af whiskysauce 10 kr.
- Salat og tzatziki
- Pæretærte med creme fraiche eller lun æblekage
10 BUFFET – 159 KR.
- Bruschetta med rygeostcreme
- Bruschetta med svampe og fennikel
- Kold oksehøjreb med pesto på bladsalat
- Kold ovnbagt laks med rødbedepesto
- Kyllingebryst i gorgonzolasauce
- Kalvefilet
- Ristede kartofler, salat, dressing og hvedesalat
- Hjemmebagt brød
- Rabarbertrifli
MENUER
01 MENU – 139 KR.
- Kold ovnbagt laks med rejer på bladsalat
- Hjemmebagt madbrød og dressing
- Kalvekam med flødesauce, ristede grøntsager og kartofler
- Hjemmelavet is med frisk frugt
02 MENU – 139 KR.
- Rejecocktail med dressing
- Hjemmebagt brød
- Oksehøjreb med whiskysauce og ristede grøntsager
- Flødekartofler eller ristede kartofler
- Hjemmelavet is med frisk frugt
03 MENU – 175 KR.
- Fisketerrine med rejer, rødløg og grønne asparges på bladsalat med dressing og hjemmebagt brød
- Oksemørbrad med whiskey sauce, ærter med rødløg og bacon, bagte kartofler, grillet tomat og porre gratin
- Rabarbertrifli eller hjemmelavet is med frisk frugt
04 MENU – 145 KR.
- Tun cocktail med krebs, dressing og hjemmebagt brød
- Kalvefilet med fløde porre sauce og ristede grøntsager
- Bagt æblekage med is
05 MENU – 149 KR.
- 3 tapas skåle med tigerrejer og ovnbagt laks
- Røget hellefisk med dressing og hjemmebagt brød
- Chilli/vanille langtidsstegt skinke med rødvinssauce
- Bønner med rødløg, bagte kartofler eller flødekartofler
- Hjemmelavet is med pære og chokoladesauce
06 MENU – 130 KR.
- Røget laks med rejer, rødløg og grønne asparges på bladsalat med dressing og hjemmebagt brød
- Marineret stegt kalkunbryst med salat
- Rødvinssauce og bagte kartofler
- Hjemmebagt æblekage med is
07 MENU – 149 KR.
- Ørred med lakseroser, fennikel, grønne asparges, rødløg, dressing og hjemmebagt brød
- Marineret kalvefilet med rødvinssauce og ristede grøntsager
- Valnødde chokoladekage med frisk frugt og is
08 MENU – 175 KR.
- Fiskefad med fisketerrine, hellefisk roser, tigerrejer, grønne asparges, squash og fennikel eller kold torsk med rødløg og mango/æble kompot
- Sorte sesamfrø på bladsalat, dressing og hjemmebagt brød
- Pesto marineret steg og oksefilet med rodfrugter
- Porregratin, rødvinssauce eller whiskysauce dampe
- Rabarber/æblekage med marcipan, nødder og is
Kontakt
- Tlf: 61 99 25 58
- Madexperten@gmail.com
Adresse
Storegade 26
Tarm, 6880