Anledninger


BRUNCH – 120 KR.

  • Rullepølse
  • Spegepølse
  • Leverpostej med bacon
  • 2 slags marmelade
  • Scramble æg og bacon
  • Røget laks med asparges
  • Frisk salat og dressing
  • 2 slags ost med frugt
  • Franskbrød, rugbrød og rundstykker med smør
  • Tilkøb tartelet med høns i asparges 15 kr.

NATMAD – FRA 35 KR.

  • Natmad 35 kroner:
  • Aspargessuppe med kød- og melboller og flutes
  • Klar Suppe med kød- og melboller og flutes
  • Karrysuppe med hønsekød, ris og flutes
  • Natmad 45 kroner:
  • Frikadeller med kartoffelsalat, brød og smør
  • Landskinke med salat, dressing, flutes og smør
  • Løgtærte med salat, dressing, smør og flutes
  • Tarteletter med høns i asparges, 2 stk 


ANRETNING – 125 KR.

  • 01 Anretning:
  • Tunmousse med rejer
  • Landskinke med asparges
  • Fiskefilet med remoulade
  • Frikadeller m/ rødkål
  • Oksehøjreb
  • Løgtærte med salat
  • 2 slags ost med frisk frugt
  • Tilkøb af flødekartofler 10 kr.
  • Tilkøb af frugtsalat 10 kr.

ANRETNING – 135 KR.

  • 02 Anretning:
  • Fisketerrine med rejer
  • Hønsesalat med ananas og bacon
  • Porretærte med salat
  • Mørbrad med champignons a al creme
  • Pandekager med fyld
  • Frikadeller med rødkål
  • Ost med frisk frugt eller æbletærte med creme fraiche


GRILL MAD – 120 KR.

  • Forret:
    Fiskeanretning med fisketerrine, laks, rejer, slikasparges, dressing og flutes.
  • Hovedret:
    Marineret kyllingebryst og græske hakkebøffer
  • Tilbehør:
    Salat, sommer kartoffelsalat, dressing, tzatziki og flutes
  • Dessert:
    Chokoladekage med frisk frugt og vanille creme fraiche    

TAPAS – 139 KR.

  • 3 slags fisk i skåle: Tiger rejer, røget hellefisk og ovnbagt laks
  • Pesto-tørret svinefilet
  • Lufttørret skinke
  • Oksehøjreb med mango og pesto
  • Oliven, pesto og mandler
  • Tomatsalat
  • Rugbrød, hjemmebagt madbrød og smør
  • 2 slags ost med frugt eller chokoladekage med frugt

JULEBUFFET & NYTÅRSMENU

Julebuffet samt nytårsmenu kan downloades på nedenstående knap


01 JULEBUFFET – 129 KR.
  • Marineret sild med karrysalat
  • Fiskefilet med remoulade
  • Leverpostej med bacon og champignons
  • Frikadeller med kartoffelsalat
  • Mørbradbøf med champignon a la creme
  • Ris a la mande med kirsebærauce eller ost med frisk frugt
02 JULEBUFFET – 149 KR.
  • Marineret sild med karrysalat
  • Æbleflæsk
  • Oksehøjreb med pesto og tomat
  • Æg, rejer og dressing
  • Ribbensteg med rødkål
  • Mørbradbøf med champignon a la creme
  • Sylte med sennep og rødbeder
  • Ris a la mande med kirsebærssauce eller valnøddekage med frisk frugt

03 JULEBUFFET – 165 KR.
  • Kold ovnbagt laks med rejer og grønne asparges
  • Kryddersild med karrysalat
  • Fiskefilet med rejer og remoulade
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Kold oksehøjreb med pesto
  • Ribbensteg med rødkål
  • Ris a la mande med kirsebærssauce eller bag æblekage med farin, kanel og creme fraiche
04 JULEBUFFET – 170 KR.
  • Marineret sild ed karrysalat
  • Fiskefilet med remoulade
  • Gravad laks med dilddressing
  • Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
  • Medister med rødkål
  • And med rødkål
  • Brieost eller ris a la mande med kirsebærssauce

NYTÅRSMENU – 265 KR.
  • Forret:
    – Champagne-ovndampet laks
    – Tigerrejer og røget hellefisk med mangokompot, grønne asparges, rødløg og squash
    – Mango/lime creme
    – Rødløgsbrød
  • Hovedret:
    – Chili/ølmarineret oksemørbrad med tequila/barbecue flødesauce
    – Ristede grøntsager
    – Bagt kartoffel med knust kartoffel
    og persille
    – Gulerodsgratin
  • Dessert:
    – Små skåle med rabarbertrifli
    – Chokoladekage med frugt og is 

Egenkontrol

Find egenkontrol på
følgende link:

Egenkontrol

Kontakt

  • Tlf: 61 99 25 58
  • Madexperten@gmail.com

Adresse

Storegade 26
Tarm, 6880

%d bloggers like this: