BRUNCH – 120 KR.
- Rullepølse
- Spegepølse
- Leverpostej med bacon
- 2 slags marmelade
- Scramble æg og bacon
- Røget laks med asparges
- Frisk salat og dressing
- 2 slags ost med frugt
- Franskbrød, rugbrød og rundstykker med smør
- Tilkøb tartelet med høns i asparges 15 kr.
NATMAD – FRA 35 KR.
- Natmad 35 kroner:
- Aspargessuppe med kød- og melboller og flutes
- Klar Suppe med kød- og melboller og flutes
- Karrysuppe med hønsekød, ris og flutes
- Natmad 45 kroner:
- Frikadeller med kartoffelsalat, brød og smør
- Landskinke med salat, dressing, flutes og smør
- Løgtærte med salat, dressing, smør og flutes
- Tarteletter med høns i asparges, 2 stk
ANRETNING – 125 KR.
- 01 Anretning:
- Tunmousse med rejer
- Landskinke med asparges
- Fiskefilet med remoulade
- Frikadeller m/ rødkål
- Oksehøjreb
- Løgtærte med salat
- 2 slags ost med frisk frugt
- Tilkøb af flødekartofler 10 kr.
- Tilkøb af frugtsalat 10 kr.
ANRETNING – 135 KR.
- 02 Anretning:
- Fisketerrine med rejer
- Hønsesalat med ananas og bacon
- Porretærte med salat
- Mørbrad med champignons a al creme
- Pandekager med fyld
- Frikadeller med rødkål
- Ost med frisk frugt eller æbletærte med creme fraiche
GRILL MAD – 120 KR.
- Forret:
Fiskeanretning med fisketerrine, laks, rejer, slikasparges, dressing og flutes. - Hovedret:
Marineret kyllingebryst og græske hakkebøffer - Tilbehør:
Salat, sommer kartoffelsalat, dressing, tzatziki og flutes - Dessert:
Chokoladekage med frisk frugt og vanille creme fraiche
TAPAS – 139 KR.
- 3 slags fisk i skåle: Tiger rejer, røget hellefisk og ovnbagt laks
- Pesto-tørret svinefilet
- Lufttørret skinke
- Oksehøjreb med mango og pesto
- Oliven, pesto og mandler
- Tomatsalat
- Rugbrød, hjemmebagt madbrød og smør
- 2 slags ost med frugt eller chokoladekage med frugt
JULEBUFFET & NYTÅRSMENU
Julebuffet samt nytårsmenu kan downloades på nedenstående knap
01 JULEBUFFET – 129 KR.
- Marineret sild med karrysalat
- Fiskefilet med remoulade
- Leverpostej med bacon og champignons
- Frikadeller med kartoffelsalat
- Mørbradbøf med champignon a la creme
- Ris a la mande med kirsebærauce eller ost med frisk frugt
02 JULEBUFFET – 149 KR.
- Marineret sild med karrysalat
- Æbleflæsk
- Oksehøjreb med pesto og tomat
- Æg, rejer og dressing
- Ribbensteg med rødkål
- Mørbradbøf med champignon a la creme
- Sylte med sennep og rødbeder
- Ris a la mande med kirsebærssauce eller valnøddekage med frisk frugt
03 JULEBUFFET – 165 KR.
- Kold ovnbagt laks med rejer og grønne asparges
- Kryddersild med karrysalat
- Fiskefilet med rejer og remoulade
- Tarteletter med høns i asparges
- Kold oksehøjreb med pesto
- Ribbensteg med rødkål
- Ris a la mande med kirsebærssauce eller bag æblekage med farin, kanel og creme fraiche
04 JULEBUFFET – 170 KR.
- Marineret sild ed karrysalat
- Fiskefilet med remoulade
- Gravad laks med dilddressing
- Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
- Medister med rødkål
- And med rødkål
- Brieost eller ris a la mande med kirsebærssauce
NYTÅRSMENU – 265 KR.
- Forret:
– Champagne-ovndampet laks
– Tigerrejer og røget hellefisk med mangokompot, grønne asparges, rødløg og squash
– Mango/lime creme
– Rødløgsbrød - Hovedret:
– Chili/ølmarineret oksemørbrad med tequila/barbecue flødesauce
– Ristede grøntsager
– Bagt kartoffel med knust kartoffel
og persille
– Gulerodsgratin - Dessert:
– Små skåle med rabarbertrifli
– Chokoladekage med frugt og is
Kontakt
- Tlf: 61 99 25 58
- Madexperten@gmail.com
Adresse
Storegade 26
Tarm, 6880